Najaarsweekend2023-09-01T15:51:09+02:00

Najaarsweekend 2023

Kinderen van 7 tot 12 jaar

Tijdens de herfstvakantie  van 13 t/m 15 oktober is het weer zo ver. Hou jij van avontuur?

Op vrijdagavond vertrekt de bus vanuit Vlaardingen naar kamphuis De Blauwe Schuur in Amerongen. Het wordt een kampweekend vol met avontuurlijke bos- en renspellen en leuke activiteiten zoals een speurtocht, filmavond en een quiz. Het wordt vooral erg gezellig met alle kinderen en leiding. Het thema van dit jaar is nog een verrassing. We zijn dus op zoek naar stoere meiden en jongens die het avontuur met ons durven aan te gaan!

We slapen in het kamphuis de Blauwe Schuur, hier is altijd wel wat te beleven. In het kamphuis kan je bordspellen spelen, tekenen en boekjes lezen. Op het buitenterrein kan je basketballen, voetballen, zijn er allerlei speeltoestellen en zelfs een echte kabelbaan! Ook wordt er door de leiding heerlijk  gekookt. Op zondagmiddag zet de bus iedereen weer af in Vlaardingen.

De paklijst en vertrekinformatie ontvangt u in de week voor vertrek per email.
Heeft u vragen over dit kamp dan kunt u een e-mail sturen naar cjvnajaarsweekend@gmail.com

Datum: 13 t/m 15 oktober 2022
Kosten:€ 47,- voor leden (+ € 7,50 CJV Lidmaatschap)
Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (voor basisschoolkinderen)

Aanmelden

Kampleiding

Sanne Cats
Sanne CatsHoofdleiding

Verslagen

Najaarsweekend 2022

Op vrijdag 21 november was het weer de dag dat het Najaarsweekend vertrok naar de Blauwe Schuur in Amerongen. Het kamphuis was omgetoverd tot een tropische bestemming, waar we het hele weekend mochten verblijven. Toen we in het kamphuis aankwamen, was het eerst tijd voor een paar korte kennismakingsspellen en het indelen van de kamers. Nadat dit geregeld was, gingen we een donker bos in voor het eerste bosspel van dit kamp: het dierengeluidenspel! Diverse tropische dieren zaten verstopt in het bos en moesten gevonden worden. Op zaterdag hebben we verschillende knutsels gemaakt, zoals het versieren van t-shirts, het maken van sieraden, stenen beschilderen en knutselen van flamingo's. [...]

Go to Top