Jeugdfonds Sport & Cultuur

Als er thuis te weinig geld is , helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur om mee te kunnen doen. Vanuit dit fonds kan de contributie en de activiteitenbijdrage van CJV Vlaardingen worden betaald. Dit geldt voor onze jeugdclubs, dans- en theaterlessen, freerunning en de workshops van het Uitvinderslab.

Zo kan uw kind meedoen!
Als ouder kunt u zelf geen bijdrage aanvragen, daar is een tussenpersoon voor nodig. De tussenpersoon waar CJV mee samenwerkt in Vlaardingen in Beweging.
Door het formulier in te vullen worden je gegevens direct doorgestuurd naar Vlaardingen in Beweging zij nemen dan telefonisch contact met je op.

Als de aanvraag ingediend is kan uw kind vaak al binnen 3 weken beginnen met de les. Het lesgeld wordt direct overgemaakt naar CJV, hier hoef je verder zelf geen zorg meer voor te dragen.

Mee op zomerkamp?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft helaas geen bijdrage voor onze zomerkampen. Wel heeft CJV ieder jaar een klein budget beschikbaar voor kinderen die thuis opgroeien in armoede. Neem voor meer informatie contact met ons op, info@cjvvlaardingen.nl.