Jeugdfonds Sport & Cultuur

Als er thuis te weinig geld is , helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur om mee te kunnen doen. Vanuit dit fonds kan de contributie en de activiteitenbijdrage van CJV Vlaardingen worden betaald. Dit geldt voor onze jeugdclubs, dans- en theaterlessen, freerunning en de workshops van het Uitvinderslab.

Zo kan uw kind meedoen!

Als ouder kunt u zelf geen bijdrage aanvragen, daar is een tussenpersoon voor nodig. De tussenpersonen waar CJV mee samenwerkt zijn Vlaardingen in Beweging en Kade40.
Door het formulier in te vullen worden je gegevens direct doorgestuurd naar de tussenpersonen. Zij nemen dan telefonisch contact met je op.

Als de aanvraag ingediend is kan uw kind vaak al binnen 3 weken beginnen met de les. Het lesgeld wordt direct overgemaakt naar CJV, hier hoef je verder zelf geen zorg meer voor te dragen.

Mee op zomerkamp?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft helaas geen bijdrage voor onze zomerkampen. Wel heeft CJV ieder jaar een klein budget beschikbaar voor kinderen die thuis opgroeien in armoede. Neem voor meer informatie contact met ons op, info@cjvvlaardingen.nl.

Ouderkaart

Na het invullen van het formulier hiernaast nemen wij of een van de tussenpersonen contact met u op om de ouderkaart verder in te vullen. Deze stuurt u vervolgens weer ingevuld terug naar de tussenpersoon.

De ouderkaart kunt u ook hier downloaden.