Tienerkamp 2021 zit er weer op! Na een geweldige week met een vol kamp is de leiding alweer vooruit aan het kijken naar Tienerkamp 2022, van 16 – 23 juli 2022. Aanmelden kan vanaf begin januari 2022, let op: vol=vol!

Tienerkamp X

Voor jongens en meiden van 12 t/m 16 jaar

Klik hier voor onze Facebook

Deze zomer ga je natuurlijk mee met het gaafste Tienerkamp! Een week lang weg zonder je ouders en op kamp gaan met andere leeftijdsgenoten, dat is wat jij wilt!

Deze week is er een mix tussen relax en actief. Het is je welverdiende vakantie dus chillen in de zon en zwemmen zijn twee heel belangrijke onderdelen van het programma. Daarnaast wil je natuurlijk ook gave dingen doen. De afgelopen jaren zijn we al gaan abseilen, survivallen, shoppen en lasergamen. Ook hadden we een echte Colorrun, droppingen, filmavonden, disco’s, kampvuren, schuimparty en hielden we ons eigen Tienerkampfestival. Geen reden om je te vervelen dus!

Op zaterdag vertrekken we gezamenlijk met de bus richting Amerongen. We verblijven hier heel de week in het luxe kamphuis De Blauwe Schuur. Het kamp wordt begeleid door super gave leiding en ’s avonds krijg je heerlijke gerechten voorgeschoteld. Dit Tienerkamp is alleen voor tieners die naar het Voortgezet Onderwijs gaan en niet ouder zijn dan 16 jaar. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum: 24/07/2021 – 31/07/2021 (2e week zomervakantie)
Kosten: € 150,- voor leden (+ € 6,00 CJV Lidmaatschap)
Locatie: Kamphuis de Blauwe Schuur in Amerongen

Voor vragen kunt u mailen naar Michael Kuiters (hoofdleiding) via tienerkamp@cjvvlaardingen.nl 

Meld je nu direct aan voor Tienerkamp 2021!

Stafleden

Michael
MichaelHoofdleiding
Marjolein
MarjoleinLeiding
Kaylin
KaylinKeukenstaf
Annemarieke
AnnemariekeKeukenstaf
Mirjam
MirjamKeukenstaf
Troj
TrojLeiding
Sascha
SaschaLeiding
Alex
AlexLeiding
Melanie
MelanieLeiding
Arnout
ArnoutLeiding