Tienerkamp2019-07-27T10:18:59+02:00

Tienerkamp

Klik hier voor het Kampverslag.

Voor jongens en meiden van 12 tot 16 jaar

Deze zomer ga je natuurlijk mee met het gaafste Tienerkamp! Een week lang weg zonder je ouders en op kamp gaan met andere leeftijdsgenoten, dat is wat jij wilt!

Deze week is er een mix tussen relax en actief. Het is je welverdiende vakantie dus chillen in de zon en zwemmen zijn twee heel belangrijke onderdelen van het programma. Daarnaast wil je natuurlijk ook gave dingen doen. De afgelopen jaren zijn we al gaan abseilen, mountainbiken, survivallen, shoppen en lasergamen.  Ook hadden we een echte Color run, een dropping, filmavonden, disco’s, kampvuren, spooktochten en werden er tenten gemaakt om de nacht in te blijven slapen. Geen reden om je te vervelen dus!

Op zaterdag vertrekken we gezamenlijk met de bus richting Amerongen. We verblijven hier heel de week in het luxe kamphuis De Blauwe Schuur. Het kamp wordt begeleid door super gave leiding en ’s avonds krijg je heerlijke gerechten voorgeschoteld. Dit Tienerkamp is alleen voor tieners die naar het Voortgezet Onderwijs gaan en niet ouder zijn dan 16 jaar. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum: 27 juli t/m 3 augustus, tweede week van de zomervakantie
Kosten: €145,- voor leden (+ € 6,00 CJV Lidmaatschap)
Locatie: Kamphuis de Blauwe Schuur in Amerongen

Aanmelden

Stafleden

Michael Kuiters
Michael KuitersHoofdleiding
Rosalie en Annemarieke
Rosalie en AnnemariekeKookstaf
Sanne
SanneLeiding
Arnout
ArnoutLeiding
Sasha
SashaLeiding
Troj
TrojLeiding
Marjolein
MarjoleinLeiding
Alex
AlexLeiding
Kaylin
KaylinLeiding