Aanmelden voor Tienerkamp 2024 (20 – 27 juli 2024) is weer mogelijk, maar vol=vol!

Tienerkamp 2024

Voor jongens en meiden van 12 t/m 16 jaar

Klik hier voor onze Facebook

Deze zomer ga je natuurlijk mee met het gaafste Tienerkamp! Een week lang weg zonder je ouders en op kamp gaan met andere leeftijdsgenoten, dat is wat jij wilt!

Deze week is er een mix tussen relax en actief. Het is je welverdiende vakantie dus chillen in de zon en zwemmen zijn twee heel belangrijke onderdelen van het programma. Daarnaast wil je natuurlijk ook gave actieve dingen doen. De afgelopen jaren zijn we al gaan abseilen, survivallen, shoppen, lasergamen en zijn we aan de slag geweest met graffiti. Ook hadden we droppingen, filmavonden, disco’s, kampvuren, schuimparty, escaperooms en hielden we ons eigen Tienerkampfestival. Geen reden om je te vervelen dus!

Op zaterdag vertrekken we gezamenlijk met een touringcar richting Amerongen en we nemen onze fietsen mee. We verblijven hier heel de week in het luxe kamphuis De Blauwe Schuur. Het kamp wordt begeleid door super gave leiding en je krijgt heerlijke gerechten voorgeschoteld. Dit Tienerkamp is alleen voor tieners die naar het Voortgezet Onderwijs gaan en niet ouder zijn dan 16 jaar. Meld je snel aan, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum: 20/07/2024 – 27/07/2024 (2e week zomervakantie)
Kosten: € 170,- voor leden (t/m 15 jaar + € 8,00 CJV Lidmaatschap, vanaf 16 jaar €17,00 CJV Lidmaatschap)
Locatie: Kamphuis de Blauwe Schuur in Amerongen

Voor vragen kunt u mailen naar Michael Kuiters (hoofdleiding) via tienerkamp@cjvvlaardingen.nl 

Aanmelden voor CJV Tienerkamp 2024

Stafleden

Michael
MichaelHoofdleiding