Tienerkamp2020-05-25T22:16:47+02:00

Tienerkamp

Corona-update mei 2020

Op dit moment kunnen wij nog niet zeggen of Tienerkamp 2020 door kan gaan. De gezondheid van uw kinderen en onze leiding staat voorop en momenteel zijn wij in overleg met landelijke organisaties en het RIVM. We hopen begin juni meer zekerheid te hebben.

Vanwege de anderhalve meter reglementen kunnen wij maar een deel van de slaapplaatsen beschikbaar stellen. Mochten de landelijke maatregelen worden aangepast, dan is het mogelijk dat er weer nieuwe plaatsen beschikbaar komen.

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor Tienerkamp 2020, maar is dit via deze site niet meer mogelijk, dan kunt u een mail (met naam, geslacht en leeftijd) sturen naar tienerkamp@cjvvlaardingen.nl. Er is momenteel gestart met een wachtlijst en de hoofdleiding neemt vervolgens contact met u op.

Klik hier voor het Kampverslag.

Voor jongens en meiden van 12 t/m 16 jaar

De mail met meer info over het kamp met betreft de maatregelen rondom het Coronavirus staat hieronder.
Kampenbrief

Deze zomer ga je natuurlijk mee met het gaafste Tienerkamp! Een week lang weg zonder je ouders en op kamp gaan met andere leeftijdsgenoten, dat is wat jij wilt!

Deze week is er een mix tussen relax en actief. Het is je welverdiende vakantie dus chillen in de zon en zwemmen zijn twee heel belangrijke onderdelen van het programma. Daarnaast wil je natuurlijk ook gave dingen doen. De afgelopen jaren zijn we al gaan abseilen, mountainbiken, survivallen, shoppen en lasergamen.  Ook hadden we een echte Color run, een dropping, filmavonden, disco’s, kampvuren, spooktochten en werden er tenten gemaakt om de nacht in te blijven slapen. Geen reden om je te vervelen dus!

Op zaterdag vertrekken we gezamenlijk met de bus richting Amerongen. We verblijven hier heel de week in het luxe kamphuis De Blauwe Schuur. Het kamp wordt begeleid door super gave leiding en ’s avonds krijg je heerlijke gerechten voorgeschoteld. Dit Tienerkamp is alleen voor tieners die naar het Voortgezet Onderwijs gaan en niet ouder zijn dan 16 jaar. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum: 25 juli t/m 1 augustus 2020, tweede week van de zomervakantie
Kosten: €147,50 voor leden (+ € 6,00 CJV Lidmaatschap)
Locatie: Kamphuis de Blauwe Schuur in Amerongen

Aanmelden Tienerkamp 2020

Stafleden

Michael Kuiters
Michael KuitersHoofdleiding
Sasha
SashaLeiding
Troj
TrojLeiding
Marjolein
MarjoleinLeiding
Alex
AlexLeiding
Kaylin
KaylinLeiding