Theaterkamp2024-05-26T17:48:23+02:00

Theaterkamp

Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar (basisschool)

Ga deze zomer mee met het Theaterkamp. Elke dag oefenen we voor het eindstuk!

Het Theaterkamp wordt verzorgd door enthousiaste vrijwilligers van CJV Vlaardingen. Op dit moment is de leiding alweer druk aan het nadenken over het programma van komende zomer. Tijdens deze week werken we toe naar een eindvoorstelling waarbij twee familieleden mogen komen kijken.

Daarnaast zijn er nog tal van andere kampactiviteiten, zoals een speurtocht door de omgeving, bosspelen, zingen bij het kampvuur, waterspelen en luieren in de grote speeltuin van het kamphuis. Een team van ervaren leiding gaat met jou mee om er een topweek van te maken.

Op zaterdag 17 augustus vertrekken we met een bus gezamenlijk naar Amerongen. Het theaterkamp vindt plaats in ons eigen kamphuis ‘De Blauwe Schuur’ in Amerongen. Prachtig gelegen aan de bosrand van De Utrechtse Heuvelrug. Op het buitenterrein staan speeltoestellen, klimrekken en sportvelden. En op woensdag 16 augustus komen de genodigde (2 pers per kind) mee eten en naar de voorstelling kijken. Zij nemen jou na de voorstelling weer mee naar huis.

Datum: 17 t/m 21 augustus 2024
Kosten: € 135 voor leden (+ € 8,00 CJV Lidmaatschap)
Locatie: Kamphuis de Blauwe Schuur in Amerongen

Contact: Martijn Mostert (Hoofdleiding) Theaterkamp@cjvvlaardingen.nl

Check onze Facebook voor nog meer informatie! Facebook Theaterkamp

Aanmelden

Kampleiding en Kookstaf

Martijn
Martijn
Simone
Simone
Lisette
Lisette
Lianne
Lianne
Troj
Troj
Marenda
Marenda
Raquel
Raquel
Timo
Timo
Luke
Luke

Verslagen Theaterkamp

Theaterkamp 2022

Dit jaar stond het Theaterkamp in het thema van de musical "Verboden te voeren". Aangezien de musical over een dierentuin ging, hebben we deze week ook veel spellen en andere activiteiten gedaan die in het thema stonden van dieren. Denk hierbij aan een dierengeluidenspel, een vossenjacht met diverse karakters uit de musical en het knutselen van dierenmaskers. Maar ook andere activiteiten zoals een nachtelijke boswandeling voor de oudste kinderen, een bingo met leuke prijzen en een escaperoom passeerden. We hebben een hele warme week gehad waardoor we veel buiten hebben kunnen doen. Ook stond er meerdere dagen een zwembadje en hebben we ook waterspelen kunnen doen. Binnen een paar dagen hebben de kinderen een hele musical ingestudeerd. Hiervoor moesten teksten en liedjes elke dag geoefend worden. [...]

Go to Top