Voorjaarsweekend

Kinderen van 7 tot 12 jaar

Tijdens de voorjaarsvakantie van 19 t/m 21 februari is het weer zo ver. Dan kan jij met ons mee op avontuur!

Op vrijdagavond vertrekt de bus vanuit Vlaardingen naar kamphuis De Blauwe Schuur in Amerongen. Het wordt een kampweekend vol met avontuurlijke bos- en renspellen en leuke activiteiten zoals een speurtocht, filmavond en een quiz. Het wordt vooral erg gezellig met alle kinderen en leiding. Het thema van dit jaar “Hoe word ik een Viking”. We zijn dus op zoek naar stoere meiden en jongens die het avontuur met ons durven aan te gaan!

We slapen in het kamphuis de Blauwe Schuur, hier is altijd wel wat te beleven. In het kamphuis kan je bordspellen spelen, tekenen en boekjes lezen. Op het buitenterrein kan je basketballen, voetballen, zijn er allerlei speeltoestellen en zelfs een echte kabelbaan! Ook wordt er door de leiding heerlijk  gekookt. Op zondagmiddag zet de bus iedereen weer af in Vlaardingen zetten.

De paklijst en vertrekinformatie ontvangt u in de week voor vertrek per email.

Update Coronamaatregelen

In de huidige omstandigheden is het niet toegestaan om op kamp te gaan. Wij hopen dat dit in februari wel weer mogelijk is.  Mochten we het kampweekend moeten annuleren, dan zullen wij het volledige bedrag aan u terug overmaken.

Datum: 19 t/m 21 februari 2021
Kosten:€ 40,- voor leden (+ € 6,- CJV Lidmaatschap)
Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (voor basisschoolkinderen)

Aanmelden Voorjaarsweekend 2021

Stafleden

Arnout Brobbel
Arnout BrobbelHoofdleiding