Tienerweekend

Beste tieners en ouders/verzorgers,

Vorige week zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om het Coronavirus weer onder de duim te krijgen. Deze maatregelen hebben grote invloed op de dagelijkse gang van zaken in het hele land. Het CJV hoopt dan ook dat de getroffen maatregelen snel het gewenste effect zullen hebben. Helaas lopen de besmettingsaantallen en opnames in rap tempo op.
Wij als CJV hadden gehoopt de tieners een weekendje uit de Corona-sleur te kunnen halen en ze een weekend vol plezier te bieden maar helaas zijn de nieuwe maatregelen van dusdanige aard dat het CJV besloten heeft het Tienerweekend te annuleren.
Als vereniging betreuren wij dat dit nodig is maar we willen geen risico’s nemen als het om de gezondheid van anderen gaat.
Wij snappen dat dit niet is wat u gewenst had maar hopen op uw begrip voor deze beslissing. Het inschrijfgeld zal spoedig teruggestort worden op de rekening waarvan dit ontvangen is.

Met vriendelijke groeten namens de Tienerweekend 2020 Crew:

Lucie, Kaylin, Alex, Nikki, Asya en Michael

Sascha de Winter
Hoofdleiding Tienerweekend

Heb jij het ook zo naar je zin gehad op Tienerkamp en mis je iedereen al of wil je gewoon weer met iedereen chillen? Dan ga je deze herfst natuurlijk mee met het gaafste Tienerweekend! Een weekend lang weg zonder je ouders en met andere leeftijdsgenoten, dat is wat jij wilt!

Het Tienerweekend zal vol activiteiten zitten om het zo tof als mogelijk te maken! Het wordt een actief weekend vol actie, lol en chillen.

Het weekend wordt begeleid door super gave leiding en ’s avonds krijg je een heerlijk gerecht voorgeschoteld. Dit Tienerweekend is alleen voor tieners die naar het Voortgezet Onderwijs gaan e n niet ouder zijn dan 16 jaar. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Uiteraard houden wij als vereniging de ontwikkelingen m.b.t. Covid-19 in de gaten en volgen wij de adviezen van de regering en het RIVM. Mochten de huidige richtlijnen en adviezen veranderen zullen wij u op de hoogte houden wat dit voor het Tienerweekend betekend en hoe wij hiermee om zullen gaan.

Datum: 16 oktober t/m 18 oktober 2020, tweede week van de zomervakantie
Kosten: €55,00 voor leden (+ € 6,00 CJV Lidmaatschap)
Locatie: Kamphuis de Bosrand in Amerongen

Stafleden

Sascha de Winter
Sascha de WinterHoofdleiding
Michael
MichaelLeiding