Tienerweekend

Heb jij het ook zo naar je zin gehad op Tienerkamp en mis je iedereen al of wil je gewoon weer met iedereen chillen? Dan ga je deze herfst natuurlijk mee met het gaafste Tienerweekend! Een weekend lang weg zonder je ouders en met andere leeftijdsgenoten, dat is wat jij wilt!

Het Tienerweekend zal vol activiteiten zitten om het zo tof als mogelijk te maken! Het wordt een actief weekend vol actie, lol en chillen.

Het weekend wordt begeleid door super gave leiding en ’s avonds krijg je een heerlijk gerecht voorgeschoteld. Dit Tienerweekend is alleen voor tieners die naar het Voortgezet Onderwijs gaan en niet ouder zijn dan 16 jaar. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Uiteraard houden wij als vereniging de ontwikkelingen m.b.t. Covid-19 in de gaten en volgen wij de adviezen van de regering en het RIVM. Mochten de huidige richtlijnen en adviezen veranderen zullen wij u op de hoogte houden wat dit voor het Tienerweekend betekend en hoe wij hiermee om zullen gaan.

Datum: 15 – 17 oktober 2021
Kosten: € 58,00 voor leden (+ € 7,50 CJV Lidmaatschap)
Locatie: Kamphuis de Bosrand in Amerongen

Meld je hier direct aan voor Tienerweekend 2021!

Stafleden

Sascha de Winter
Sascha de WinterHoofdleiding
Michael
MichaelLeiding