Op vrijdag 13 oktober vertrokken we met 34 enthousiaste kinderen en 9 man leiding vanuit Vlaardingen naar Amerongen. Bepakt en bezakt met slaapzakken, tassen en flinke zakken snoep! Het thema van dit jaar: Er was eens….. een magisch weekend!

Het weekend bestond weer uit veel leuke spellen en knutsels. Wat hebben we dit weekend zoal gedaan? Helaas zat het weer ons niet echt mee dit keer. Hierdoor moesten we ons programma af en toe aanpassen maar hebben we er wel het beste uitgehaald! We speelden onder andere een dierengeluidenspel. Niet zoals gewoonlijk in een donker bos, maar dit keer in een donker kamphuis!

Ook knutselden we sprookjesfiguren! De speurtocht kon ook dit jaar niet ontbreken. Door verschillende opdrachten te voltooien konden we uiteindelijk met z’n allen de draak verslaan. In de avond een heerlijk buffet gemaakt door onze kookstaf en sloten we de avond af met een film.

Op zondag hebben we sport en spel gedaan waarna het alweer tijd was voor het opruimen van de Blauwe Schuur. Na nog een potje levend stratego vertrokken we op zondag eind van de middag weer met de bus terug naar Vlaardingen.