Laden Evenementen

Ga deze zomer mee met het Theaterkamp. Elke dag oefenen we voor het eindstuk!

Het Theaterkamp wordt verzorgd door enthousiaste vrijwilligers van CJV Vlaardingen. Op dit moment is de leiding alweer druk aan het nadenken over het programma van komende zomer. Tijdens deze week werken we toe naar een eindvoorstelling waarbij twee familieleden mogen komen kijken.

Daarnaast zijn er nog tal van andere kampactiviteiten, zoals een speurtocht door de omgeving, bosspelen, zingen bij het kampvuur, waterspelen en luieren in de grote speeltuin van het kamphuis. Een team van ervaren leiding gaat met jou mee om er een topweek van te maken.

Op zaterdag 17 augustus vertrekken we met een bus gezamenlijk naar Amerongen. Het theaterkamp vindt plaats in ons eigen kamphuis ‘De Blauwe Schuur’ in Amerongen. Prachtig gelegen aan de bosrand van De Utrechtse Heuvelrug. Op het buitenterrein staan speeltoestellen, klimrekken en sportvelden. En op woensdag 21 augustus komen de genodigde (2 pers per kind) mee eten en naar de voorstelling kijken. Zij nemen jou na de voorstelling weer mee naar huis.

 

Meer info en aanmelden