Online danslessen2020-03-31T11:02:44+02:00

Online danslessen

Voor peuters, kleuters en kinderen tot 10 jaar.

Omdat onze fysieke danslessen niet door kunnen gaan vanwege het corona-virus, gaan we online verder. De danslessen van Hélène kan je nu ook online bekijken, zodat iedereen lekker kan blijven dansen 😃

Hoe gaat dat in z’n werk?
Eén keer in de twee weken krijg je per mail een filmpje doorgestuurd. Er zijn verschillende filmpjes voor iedere leeftijdscategorie.  Zo is er een filmpje voor peuters, kleuters en voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Een filmpje duurt ongeveer 20 minuten en is net als in een echte dansles; een warming-up, een dansje en een leuke afsluiting. Je kan dit afspelen wanneer en zo vaak je maar wilt.

Ben jij benieuwd hoe de les eruit ziet, bekijk de eerste les gratis. Vul het formulier in aan de rechterkant van deze pagina.

Meedoen?
Voor alle peuters, kleuters en kinderen die al bij Hélène dansen zijn de filmpjes gratis. Zij krijgen deze ook één keer in de twee weken automatisch thuisgestuurd. Ben jij geen lid maar wil jij graag toch deze filmpjes toegestuurd krijgen, meld je dan aan! De kosten zijn €4,50 per maand.

Aanmelden online danslessen

Ben je benieuwd naar de online lessen. Vul dan onderstaand formulier in, dan ontvang je een gratis proefles!