Online Uitvinderslab2020-04-29T13:39:13+02:00

Beste uitvinders en kunstenaars,  

Nu in Coronatijd zien we overal nieuwe kunstwerken en uitvindingen tevoorschijn komen. Zonde dat we die niet met jullie kunnen delen.  Maar gelukkig is het internet ook een voorbeeld van een geweldige uitvinding! Dus waarom doen we het niet online?   

Een online uitvinderslab!  

Dit gaat als volgt: elke dinsdag en de dagen die volgen komen er op de Instagram van KITE (@kiteeducatie) inspiratie, uitdagingen en uitleg te staan voor het maken van mooie uitvindingen. 
Ga een week lang aan de slag met alles wat je in huis kan vinden.
Of misschien hebben je ouders wel zoveel gehamsterd dat je aan de slag kan met wc papier en
blik-voedsel? Volg dus die pagina! Geen Instagram? Helemaal geen probleem, dan mailen we gewoon alles naar je toe. Geef je op door te reageren naar popup@kite-educatie.nl.  

Deel met ons 

En delen natuurlijk wat je hebt gemaakt! We zijn benieuwd. Dit kan per mail of social media. 
Laten we samen een online tentoonstelling maken. Voor nu dan, want uiteindelijk kan je uitvinding ook tentoongesteld worden in een offline tentoonstelling bij Kade40. Wanneer? Wisten we dat maar.   

Webshop 

Om je eigen keukentafel-lab nog iets uit te breiden hebben we de kasten van ons kantoor leeg gehaald en pakketjes samengesteld met materialen die je niet zo snel thuis hebt. 
Denk aan LEDs, motortjes, grafiet, zoemers, knopjes, en nog veel meer.
Deze uitvinderspakketten zijn er in 3 soorten en te bestellen via de pop-up-shop op de KITE website voor vriendelijke prijsjes.  

https://www.kite-educatie.nl/winkel/