GJO – kampweekend

Kinderen en tieners van 7 tot 15 jaar

In juni gaan de clubs van GJO ieder jaar met elkaar op kamp. Op vrijdagavond vertrekt de bus vanuit Vlaardingen naar kamphuis De Blauwe Schuur in Amerongen. Het wordt een kampweekend vol met avontuurlijke bos- en renspellen en leuke activiteiten zoals een speurtocht, filmavond en een quiz. Ieder jaar hebben we een ander thema, zoals de Oude Grieken of Cowboys en Indianen. Het thema van dit jaar houden we nog even geheim.

We slapen in het kamphuis de Blauwe Schuur, hier is altijd wel wat te beleven. Je kunt hier bordspellen spelen, tekenen en tafelvoetballen. Er is een heel groot buitenterrein met zelfs een echte kabelbaan. Ook kan je hier basketballen, voetballen en is een plek waar we kampvuur kunnen maken. Het leidingteam zorgt iedere dag dat er heerlijk wordt gekookt. Op zondagmiddag zet de bus iedereen weer af bij de Bethelkerk. Alle ouders en kinderen  zijn dan uitgenodigd om met elkaar te eindpresentatie bij te wonen. Hier bekijken we  alle leuke en grappige kampfoto’s met elkaar en sluiten we het kamp gezamenlijk af.

We gaan met twee leeftijdsgroepen op kamp. De clubkinderen van 7 t/m 12 jaar en de tieners vanaf 13 jaar. We hebben voor beide groepen een apart programma maar ook doen we  een aantal dingen samen. Zo eten we iedere maaltijd gezamenlijk en mogen de tieners helpen met het begeleiden van de spellen voor de kinderen. Het kamp wordt begeleid door de enthousiaste clubleiding van GJO.

Met de kids van de clubs sluiten we met het kamp het seizoen af op een geweldige manier.

Datum:
Kosten: € 40,-
Aanmelden: Dit kan bij de GJO clubleiding.

Zou je heel graag mee willen met dit kampweekend, maar ben je geen lid van de GJO-clubs? Soms zijn er nog een plekjes vrij voor kinderen van buiten de club. Stuur dan een mailtje naar info@cjvvlaardingen.nl, dan krijg je een plekje op de wachtlijst.

Lees hier het Kampverslag van 2019