Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Juniweekend

Leeftijd 7 t/m 12 jaar

Beste kinderen!
Hierbij nodigen wij jullie uit voor het kampweekend van 2-4 juni in “De Blauwe Schuur”, te Amerongen.

Het kamp wordt georganiseerd door de clubleiding die super gave activiteiten hebben bedacht om er een onvergetelijk kamp van te maken!

Wil je mee? Schrijf je dan snel in!

De kosten voor het kampweekend bedragen per kind:
voor leden. (reeds lid voor 2023) €47,00
OF: €54,50. (€47,00 weekend + €7,50 CJV lidmaatschap 2022)

Via de mail ontvangt u eind mei een lijst met de spullen (kleding, tandenborstel etc) die mee moeten worden genomen.
Wij hebben er heel veel zin in, tot in juni!

Liefs van alle clubleiding

Bij inschrijving kunt u de gegevens van het kind invullen.
Let op: vermeld bij de bijzonderheden ook even de kledingmaat! We gaan weer gave shirts laten bedrukken.

Vrijdag 2 juni

Vandaag zijn we vertrokken met de bus naar de Blauwe Schuur. In de bus werden er voluit liedjes gezongen. Toen we aankwamen gingen alle kinderen op zoek naar hun kamer en hun bedden opmaken. Wanneer ze de bedden hadden opgemaakt en de spullen hadden uitgepakt gingen alle kinderen de buurt verkennen (ook al was die bij veel kinderen al bekend). ‘Reis door het jaar’ is het thema dit jaar. Door verschillende feestdagen te vieren komend weekend vliegen wij met ze allen door het jaar. Een groot feest dus! Na het uitdelen van de groene feestshirts begonnen we aan de eerste activiteit. De kinderen gingen met elkaar speeddate in het bos, de feestdag Valentijn werd hiermee hard gevierd. Hierdoor leerde ze elkaar beter kennen. Toen ze terug kwamen genoten we van een warm kampvuur met een broodje knakworst en wat te drinken. Er werden veel liedjes gezongen onder begeleiding van de gitaar en de ukeleles. Toen we uitgezongen waren was het bedtijd en gingen we heerlijk slapen.

Zaterdag 3 juni

De tweede dag zit er al weer op! We begonnen de dag actief met ochtendgymnastiek. Na de korte nacht voor veel kinderen was dat nog best een opgave. Na de ochtendgymnastiek werd er wat gegeten en kregen de kinderen vrije tijd voordat we zouden starten met de eerste activiteit. De volgende feestdag die aan bod kwam was Koningsdag! De kinderen gingen aan de slag met oud Hollandse spellen als touwtrekken, blikgooien, zaklopen, koekhappen, etc. Doordat de zon vandaag veel in beeld was konden de waterpistolen natuurlijk niet gemist worden. Na het middageten gingen we in het bos aan de slag met de volgende feestdag, namelijk Halloween. Levend Cluedo was het spel wat gespeeld werd. De kinderen waren enorm fanatiek en aan het eind volledig uitgeput van het vele rennen. Kerst sloot gelijk achter de activiteit aan tijdens het kerstdiner. In de avond was er ook meer dan genoeg te beleven. Verschillende acts werden uitgevoerd tijdens de bonte avond. Het enthousiasme van de kinderen kwam daarna goed van pas tijdens de disco met veel leuke dans nummers. Als laatste activiteit van de avond stond de dropping voor de oudste en een avondwandeling voor de jongste op de planning. Na een lange dag was dit voor de kids een behoorlijke opgaven. Een van de kinderen verwoordde: “Mijn voeten en mijn hart zijn moe!”. In slaap vallen na zo een lange dag was dan ook voor de meeste niet zo moeilijk. Iedereen zetten zijn of haar schoen voor sinterklaas en dook vervolgens zijn of haar bed in, klaar voor de laatste nacht.

Morgen (zondag) zullen wij om 17:30 ongeveer arriveren bij de Bethelkerk. Daar ontvangen de kinderen nog een certificaat voor hun deelname en mogen ze vervolgens weer naar huis om bij te komen van alle avonturen!

Zondag 4 juni

De tijd heeft gevlogen en we zijn alweer op de laatste dag beland. De kinderen werden mochten de dag weer beginnen met ochtendgymnastiek om zo de dag weer fris en fruitig te beginnen. Pasen was de volgende feestdag die gevierd mocht worden. De jongste kinderen gingen aan de slag met het knutselen van een paasmandje. Met de tieners zijn we boven op de zolder in gesprek gegaan over dankbaarheid: Waar ben je dankbaar voor? En wat maakt jou blij? Vervolgens werden er door alle kinderen op het terrein heerlijke paaseitjes gezocht. In de middag sloten we af met het traditionele spel: Levend stratego. Om het kamphuis leeg te krijgen werden de gevonden voorwerpen gepresenteerd aan de hand van een modeshow om op die manier weer terug te komen bij hun eigenaar. En toen was het alweer zo ver. Het kamp zit er weer op! Voor vele had het nog wel wat langer mogen duren maar aan de oogjes te zien was een goede nachtrust ook nog niet zo’n slecht idee.

Namens alle leiding: Bedankt voor jullie gezelligheid, het harde zingen , dansen en lachen en vooral bedankt voor het meedoen in onze gekkigheid! Tot volgend jaar (;

 

Aanmelden juniweekend