Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie? Dan kan jij weer mee met het allerleukste Juniorenkamp.

Met de bus reizen we af naar ons luxe kamphuis De Blauwe Schuur in Amerongen. Op het kampterrein kan jij je helemaal uitleven, want hier kan je basketballen, volleyballen, voetballen en er zijn allerlei speeltoestellen en een echte kabelbaan!

We gaan er een te gekke week van maken met allerlei leuke activiteiten zoals speurtochten, bosspelen, quizzen en sportieve uitdagingen. Daarnaast is er genoeg tijd om te spelen met vrienden of juist nieuwe vrienden te maken. Tot slot nemen we ook nog een duik in het zwembad!

De week staat onder leiding van een gezellig en af en toe maf team met veel ervaring. Kortom het wordt een leuke week en je krijgt echt spijt als je niet met ons mee gaat!

We hebben een sportieve zomer voor de boeg met onder andere het EK voetbal en de Olympische Zomerspelen. Daarom hebben we besloten om onze eigen Juniorenkampioenschappen 2021 te gaan houden, namelijk het JK 2021! Bij dit kampioenschap zijn we niet alleen op zoek naar sportieve kampioenen, maar naar veel meer kampioenen. Misschien ben jij wel de beste speurder van het kamp, kan jij de mooiste buikschuiver maken, heb jij de hardste boer in je keel zitten of heb jij een verborgen talent die wij op kamp kunnen gaan ontdekken. Niets is te gek en geen enkele kampioenschap is raar. Durf jij de uitdaging aan? Geef je dan op voor JK 2021!

Datum: 17 t/m 24 juli 2021, eerste week van de zomervakantie
Kosten: €140,00 voor leden (+ € 6,00 CJV lidmaatschap)
Locatie:  Kamphuis de Blauwe Schuur in Amerongen
Leeftijd: 8 t/m 13 jaar (basisschoolleeftijd)

Aanmelden