Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie? Dan kan jij weer mee met het allerleukste Juniorenkamp.

Met de bus reizen we af naar ons luxe kamphuis De Blauwe Schuur in Amerongen. Op het kampterrein kan jij je helemaal uitleven, want hier kan je basketballen, volleyballen, voetballen en er zijn allerlei speeltoestellen en een echte kabelbaan!

We gaan er een te gekke week van maken met allerlei leuke activiteiten zoals speurtochten, bosspelen, quizzen en sportieve uitdagingen. Daarnaast is er genoeg tijd om te spelen met vrienden of juist nieuwe vrienden te maken. Tot slot nemen we ook nog een duik in het zwembad!

De week staat onder leiding van een gezellig en af en toe maf team met veel ervaring. Kortom het wordt een leuke week en je krijgt echt spijt als je niet met ons mee gaat!

Dit jaar is ons thema “Superhero got talent” We zijn namelijk op zoek naar nieuwe superhelden om de wereld te beschermen. De oude superhelden hebben geen conditie meer, zitten in een rolstoel of zijn echt oude superhelden en al hoog bejaard! Kortom we zijn op zoek naar jonge superhelden zoals jij! Ieder kind heeft supertalenten (ook al heb jij misschien die van jou nog niet ontdekt) en samen met jouw team proberen jullie de nieuwe superhelden van 2019 te worden. Wacht dus niet langer en geef je supervlug op voor een super geweldig kamp, want jij bent natuurlijk een superhero with talent!

Datum: 20 t/m 27 juli 2019, eerste week van de zomervakantie
Kosten: €135,- voor leden (+ € 6,00 CJV lidmaatschap)
Locatie:  Kamphuis de Blauwe Schuur in Amerongen
Leeftijd: 8 t/m 13 jaar (basisschoolleeftijd)

Aanmelden